Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Valentin-napi programok

Az év legromantikusabb napja, a Valentin-nap, hamarosan elérkezik, és semmi sem lehetne tökéletesebb annál, minthogy egy felejthetetlen programmal ünnepeljük meg ezt az ünnepet. Azoknak, akik szeretnék kicsit feldobni a hagyományos Valentin-napi ünneplést, különleges és romantikus programokat kínál a Zsolnay Negyed, amelyek garantáltan elvarázsolják és felejthetetlenné teszik ezt a napot.

2024. február 7. – Zsolnay Negyed / E78

A viharálló szerelem 7 titka – Dr. Mihalec Gábor előadása

A járvány kezdetén egy 1300 fős kutatást végeztem, amiben arra kerestem a választ, hogy mi a különbség azok a párok és családok között, akik nyomás alatt is képesek fejlődni, valamint azok között, akik a nyomás hatására elindulnak lefelé a lejtőn.
A több mint 100.000 adat statisztikai elemzése után kikristályosodott hét gyakorlati terület, amit az előadáson valós életpéldákkal mutatok be. A közös pont mindegyikben az, hogy tanulható. Tehát megtanulhatunk erős párként működni. Ehhez pedig kész „edzéstervet" nyújt az előadás.

Jegyek: https://bit.ly/423co75 és a ZsÖK pénztáraiban.

Részletek: www.mihalecgabor.hu


2024. február 10. – Zsolnay Negyed / E78 Café

Rapid randi

16:00 Rapid Randi (45-60 évesek részére)

17:30 Rapid Randi (35-45 évesek részére)

19:00 Rapid Randi (25-35 évesek részére)


Jegylink:

https://jegymester.hu/production/383483/rapid-randi-45-60-evesekreszere/38031584

https://jegymester.hu/production/383484/rapid-randi-35-45-evesekreszere/38031583

https://jegymester.hu/production/383485/rapid-randi-25-35-evesekreszere/38031582


Az adott programokra összesen 14-14 jegy adható ki, ebből 7 db férfiak és 7 db nők részére. Ha egy adott időpontban a 7 db jegy elfogy, lekorlátozza a jegymester, így több jegy kiadása már nem lesz lehetséges.

Ha nehezen találsz olyan helyet, ahol ismerkedni tudnál, eleged van az online társkeresőkből vagy unod már a megszokott randikat, akkor gyere el a Zsolnay Negyedbe a februári Rapid Randira, hogy kellemes körülmények között találd meg a párodat!

A Rapid Randi alkalmával, hét x hétperces minirandin ismerkedhetsz, flörtölhetsz és próbálhatod ki természetes csábítóerődet.

16.00 45–60 évesek,

17.30 35–45 évesek,

19.00 25–35 évesek ismerkedhetnek


Milyen korúaknak szól a Rapid Randi?

Három korosztályt különböztetünk meg: a 25–35 éveseket, a 35–45 éveseket és a 45–60 éveseket.


Hogyan zajlik az esemény?

A program során 7 nő és 7 férfi találkozik.

A helyszínen itallal és hellyel kínáljuk a résztvevőket.

A diszkréció kedvéért mindenki a választott becenevén vesz részt a rendezvényen.

Az ismerkedés kezdetekor mindenki 7-7 percet cseveg a beszélgetőpartnerével, ami alatt kialakíthatja róla az első benyomást.

A 7 perc leteltét a Randimester csengőszóval jelzi, a résztvevők pedig a szimpátialapon bejelölik a partnerrel folytatott beszélgetés alapján az általuk kialakított véleményt: kedveli avagy nem – azaz, szeretne-e vele újra találkozni immár saját szervezésben vagy sem.

Ezután a férfiak átülnek a következő hölgy asztalához és kezdődik a következő 7 perces randi, egészen a hetedik „találkozóig”.

A rendezvény végén a Randimester begyűjti a szimpátialapokat, a résztvevők pedig elbúcsúznak egymástól.

A programot követően összesítjük az eredményeket a szimpátialapok alapján. Azok a résztvevők, akik kölcsönösen szimpatikusnak jelölték egymást, 48 órán belül értesítést kapnak, melyben szerepel mindkettejük elérhetősége is.

Innentől indulhat a valódi ismerkedés. Ha ismét találkozni szeretnének, akkor erre már a Rapid Randi keretein kívül kerül sor.

A Rapid Randi részvételi díja 3000, - Forint, ami a következőket tartalmazza:

7-7 fő, az adott korosztályból,

7 x 7 perces minirandi,

legkésőbb 48 órán belüli értesítés e-mailen, ha volt érdeklődés a résztvevők körében, és egy üdítőital.

Miért hatékony a Rapid Randi?

Mert személyes benyomás alapján dönthetnek a résztvevők a folytatásról. Mert kimondottan költséghatékony.

Mert egy alkalommal 7 randit is le lehet bonyolítani. Mert csak olyan résztvevők találkoznak, akik hasonlóan nyitottak az új ismeretségekre.

Mert nem kell elsőre hozzá színházjegy, mozijegy, több fogásos vacsora, virág, bonbon, csak el kell jönni, beszélgetni, ismerkedni és ha megvan a szimpátia, mindez ráér utána.


2024.02.14. 19:00 - Zsolnay Negyed / E78

Valentin-napi mozi - A szerelem hálójáb@n

A jegy mellé egy pohár pezsgő vagy narancslé jár ajándékba!

Kathleen Kelly (Meg Ryan) a világ tán egyik legkedvesebb gyermekkönyvboltjának a tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox (Tom Hanks) megnyitja könyváruházát, ami korántsem olyan meghitt, viszont sokkal nagyobb, mint Kathleené. Eközben a két magányos, romantikus üzletvezető és harcias ellenfél éjszakánként álnéven ismerkedik az internet segítségével és hamarosan egymásra is találnak a hálón, ám fogalmuk sincs arról, hogy valójában a riválissal csetelnek a neten... Az alapmű László Miklós 1937-es Illatszertár című színműve, melyből 1940-ben már készítettek filmet Hollywoodban Saroküzlet címmel.

Jegyek: https://jegymester.hu/production/383482/valentin-napi-mozia-szerelem-halojab-n és a ZsÖK pénztáraiban. 


2024.02.14. 19:00 - Zsolnay Negyed/Planetárium

Szerelem a csillagok alatt

Valentin-napi kalandozás a planetárium égboltján

Világszerte ismert, és egyre nagyobb körben ünnepelt a Bálint/Valentin nap, a szerelmesek napja. A szerelmespárok leggyakrabban este találkoznak, és óhatatlanul gyönyörködnek a februári csillagos ég látványában. Nekünk Magyarországon ez a téli, de sokaknak a déli félgömbön a nyári égboltot jelenti. A ragyogó csillagokból kalandozás során a résztvevő párok körbeutazhatják a Föld égboltját.

Utazzon velünk, válasszon Ön is egy csillagot párjával a planetárium kupolája alatt!

A jegy mellé ajándék csoki jár!

Jegyár: teljes árú 1800, - Ft, diák, nyugdíjas, pedagógus 1500, - Ft

Jegyek: www.jegymester.hu és a ZsÖK pénztáraiban!