Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Tanácsadási lehetőségek hallgatók számára

MI IS AZ A TANÁCSADÁS?

Kik vesznek benne részt?

Hogyan zajlik?

Ketten, azaz Te és a tanácsadó.
A tanácsadás nem azt jelenti, hogy megmondják, mit kell tenned. Egy személyes beszélgetést képzelj el, ahol a témát mindig Te hozod. A tanácsadó meghallgat, kérdez, információt ad, hogy előbbre juss a kérdéseid megválaszolásában.

Tréning lehetőség hallgatók számára

A tréningek egyedi képzési lehetőségek Neked, a PTE hallgatójának, hogy fejleszthesd kompetenciáidat, és felfedezhesd képességeidet. Így tanulmányaid végén magas szintű önismerettel és kellő magabiztossággal léphetsz ki a munkaerőpiacra. Gyakorlatorientált, koncentrált, egész napos képzések, melyeket felkészült, tapasztalt, elismert szakemberek vezetnek.

Schönherz iskolaszövetkezet aktuális munkalehetőségei

Sok terved van nyárra, de nem tudod, hogy miből finanszírozd őket? Vagy egyszerűen csak szeretnél tapasztalatot gyűjteni egyetemi éveid alatt, hogy a diploma után könnyebben tudj elhelyezkedni? Ha igen, akkor böngéssz aktuális munkáink között!

Erősáramú villamosmérnök

Kivitelezéssel és tervezéssel foglalkozó kecskeméti partnerünk számára keresünk pályakezdő erősáramú villamosmérnököket

POLLACK EXPO 2018

A PTE Műszaki és Informatikai Kar 2018. március 1-2-án rendezi meg a tizenkettedik POLLACK EXPO-t.

A POLLACK EXPO szakkiállítás és konferencia két napja nem oktatási szünet, hanem minden évfolyam számára kihelyezett oktatási nap, melyen a részvétel kötelező!

Prezentációs nap 2018. február 8.

Prezentációs nap 2018. február 8.

A PTE MIK Építész Szakmai Intézete hagyományteremtő szándékkal rendezte meg 2018. február 8-án az első prezentációs napját, amelynek keretében az építész szakok hallgatóinak és oktatóinak lehetősége nyílt arra, hogy az elmúlt félév legjobb, legizgalmasabb munkáit bemutassa a különböző építész szakokon tanuló hallgatók és oktató tanárok előtt, de a rendezvény nyitott volt a külső érdeklődők számára is.

Hajós György Matematika Verseny

2018. évi helyi válogató versenyét rendezzük a PTE Műszaki és Informatikai Karán 2018. február 23-án (pénteken) 13:00-tól az A015 tanteremben.