Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Indusac pályázati felhívás

Indusac pályázati felhívás


Pályázati cél:

Az Indusac elnevezésű, ipar-egyetem együttműködésre fókuszáló nemzetközi projekt keretén belül most lehetőség nyílik mind a cégek, mind az egyetemi diákok, kutatók számára, hogy  részt vegyenek a pályázatban, ahol valódi vállalati problémákon keresztül az egyetemi hallgatók és kutatók, mint probléma megoldók vesznek részt.

Pályázati beadási határidő: folyamatos

Bővebb tartalom

Zsolnay Kaland - Pécs legújabb szabadtéri játéka

A Zsolnay Kaland során a Zsolnay Negyed területén oldhattok meg ötletes feladatokat. A játék célja az, hogy Zsolnay Vilmos szemszögéből ismerjétek meg a város ikonikus Negyedét, s miközben a feladatokat próbáljátok megoldani, végigvezessen benneteket Vilmos életének főbb szakaszain, a Zsolnay gyár történetének jelentősebb állomásain.

Aradi Varga Show - Pécs

Aradi Tibor és Varga Ferenc József új vidám zenés humorestje 2*45 percben. Aradi Tibor és Varga Ferenc József Karinthy-gyűrűs humoristák neve mára már összeforrt. Állnak ketten a színpadon, és dől belőlük a poén.

Programajánló

Az év vége mindig gazdag kulturális és szórakoztató programokkal vár bennünket. Pécs városa az október, november és december hónapokban kiváló alkalmat nyújt a minőségi időtöltésre, táncra és zenei élményekre.

Start Program

Újra indul a Start Program, te is benne leszel?  

A @Nemzeti Tehetség Központ és a @Design Terminal újra összefogott, hogy megtalálják azokat a 18-27 év közötti legkiválóbb fiatal tehetségeket, akiknek akár 8 millió forintos támogatást, üzleti képzést és közösséget biztosítanak az elinduláshoz, hogy végül Magyarországon kamatoztathassák tudásukat és építsenek sikeres vállalkozást.

Kiválósági Ösztöndíj

Tisztelt Hallgatók! 

Megjelent a Kiválósági Ösztöndíj 2023/2024. tanév I. félévi pályázati kiírása.

A benyújtási határidő: 2023. november 15.

Kari Nagykövet Ösztöndíj pályázati pótkiírás

Az ösztöndíj célja a Műszaki és Informatikai Kar képzéseinek, a Műszaki és Informatikai Karon folyó hallgatói tudományos munkának, továbbá a műszaki és informatikai pályának a népszerűsítése, valamint a Műszaki és Informatikai Kar működésének segítése.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2023. november 7.

MSCI nyílt nap 2023

Kedves Hallgatók!

 

2023. November 16-án rendezzük meg nyílt napunkat, az MSCI Open Dayt, személyesen a budapesti irodánkban. Az elmúlt alkalmak sikerei után szeretnénk lehetőséget adni a jelenlegi hallgatóknak is, hogy betekintést nyerhessenek cégünkön keresztül a pénzügyi világba.