Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Széles képzési kínálat

Gyere hozzánk, ismerd meg a mérnökség színeit!

8 alapképzésünk lefedi a műszaki tudományterületet, az építészmérnöki, építőmérnöki, gépészmérnöki, ipari termék és formatervezői, környezetmérnöki és villamosmérnöki szakokkal, informatikai tudományterületen a mérnök informatikai területeket. Sokszínűségünket növeli az építőművészet is a képzési palettán.

Felsőoktatási szakképzésünk, a televíziós műsorkészítő közkedvelt a jelentkezők körében.

Hallgatóink 5 mesterképzés közül válogathatnak, elsősorban az építészmérnöki, építőművészeti, építőmérnöki és az informatikai területeken, a legjobbak tanulmányaikat a Breuer Marcell Doktori Iskolában folytathatják.

Angol nyelven indított építőmérnök BSc, mérnökinformatikus BSc, mérnökinformatikus MSc, Egészségügyi mérnök MSc, szerkezet-építőmérnök MSc és építészmérnök osztatlan képzéseinkre, valamint a DI építészeti doktori iskola képzéseire várjuk mind a magyar, mind a külföldi hallgatókat.
További információ.

Célunk a 21. század gyorsan változó igényeit kielégítő, gyakorlatorientált, rugalmas és minőségi oktatás, a magas presztízsű, nemzetközileg is elismert diploma, az időtálló ismeretek mellett, a jelenkor kihívásaira adott mérnöki válaszok megadására képes reflektív, önálló, felelősségteljes, alkotói gondolkodás kialakítása.