Pécsi Tudományegyetem logo Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj a konvergencia régiókban

Pályázati felhívás

a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal általa TÁMOP 4.2.4. A/2-11-1-2012-0001 Nemzeti Kiválóság Program - Hazai hallgatói, illetve kutatóiszemélyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése konvergencia program c. kiemelt projekt keretében meghirdetett kutatói ösztöndíjprogramhoz

Eötvös Loránd Hallgatói Ösztöndíj a konvergenciarégiókban

2013

Polgármesteri ösztöndíj pályázat

Polgármesteri ösztöndíjra a 2012/2013. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott pécsi állandó lakhelyű, magyar állampolgárságú, vagy Pécs valamely testvérvárosában állandó lakhellyel rendelkező, magyar nemzetiségű hallgatók számára.

Lean Startup Workshop Budapesten

Az startup ötleten dolgozó hallgatók figyelmébe is ajánlott az amerikai Lean Startup Machine workshop, ami Budapestre érkezik április 26. és 28. között. 

A Lean startup metodológia alapja, hogy az új vállalkozási ötlettel színre lépő vállalkozók minél gyorsabban megtalálják a választ arra a kérdésre, hogy egyáltalán érdemes-e elérni azt a célt, amit kitűztek és megfelelő terméket kezdték-e építeni a megfelelő piacra. 

A három napos workshop során a résztvevők egy hasznos módszertannal lesznek gazdagabbak, melynek használatával felgyorsíthatják vállalkozásuk építésének folyamatát, és azonnal beépíthetik a folyamatba a piaci visszajelzéseket. 

A workshopról többet itt olvashatnak, jegyvásárlásra pedig ezen az oldalon van lehetőség.